Fantastische natuurfotografie workshops en fotoreizen

Natuurfotograaf Steven Ruiter
Natuurfotograaf Steven Ruiter

Natuurfotografie workshops van Steven Ruiter onderscheiden zich doordat cursisten praktijkgericht en effectief leren fotograferen. Ruim 30 jaar ervaring in natuurfotografie en doceren, zorgen ervoor dat de workshops inhoudelijk goed in elkaar zitten en dat elke cursist op zijn niveau begeleid wordt. Vakkundige, individuele begeleiding, veelzijdigheid en het creeeren van uitstekende fotosituaties zijn vaste ingredienten van de workshops van Steven Ruiter.

Naast ambassadeur van Canon NL op het gebied van natuurfotografie heeft Steven Ruiter een biologische achtergrond en jarenlange ervaring met het fotograferen van dieren maar ook de landschappen waarin zij leven. Steven Ruiter gaat niet alleen in op de registratie van het onderwerp, maar geeft de cursist extra handvaten om foto's op een hoger artistiek niveau te brengen.

Steven Ruiter heeft veel ervaring op het gebied van het geven van foto workshops en fotosafari's. De fotosafari's in Zambia, India en Uganda zijn succesvol verlopen omdat Steven Ruiter een heel goed netwerk heeft van gidsen en contacten om een fotoreis van hoog niveau te maken. Cursisten van de afgelopen jaren zijn met prachtig materiaal thuisgekomen en in de portfolio's van Zambia, Uganda en India is goed te zien wat je voor de lens krijgt.