Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut

22 feb 2018 - 26 feb 2018

Wil je wilde zeearenden vanuit een schuilhut in allerlei posities van dichtbij fotograferen? Dan is deze reis een absolute kans om deze vogels prachtig vast te leggen! Deze betaalbare fotoreis biedt veel waar voor zijn geld!

Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut in Polen

Wil je wilde zeearenden vanuit een schuilhut in allerlei posities van dichtbij fotograferen? Dan is deze reis een absolute kans om deze vogels prachtig vast te leggen! Deze betaalbare fotoreis biedt veel waar voor zijn geld!

Periode

Vertrek donderdag 23 oktober 2017, fotografie 24, 25 en 26 oktober en de 27e terug met topbeeld! Het is al een jaar van te voren volgeboekt, daarom ben ik er snel bij! Indien deze trip onverhoopt vol mocht zitten, gaan wij 22 t/m 26 oktober 2018! 

Toplocatie voor superbeelden

Elke dag zitten er tientallen arenden in een prachtig natuurlijke omgeving rondom de voerplaats en zijn volledig gewend aan de vogelhutten. In de herfst komen overwinter

De zeearenden, buizerds, ruigpootbuizerd, bij regelmaat de havik en vos, raven, kraaien en eksters komen daar dagelijks op het aas af. Ze zijn het volledig gewend. Het aantal zeearenden loopt in de tientallen en bevat adulten en juvenielen en overgangskleden.

De arenden worden daar vliegend, vechtend, roepend (imponeergedrag) landend, zittend op tak of op de grond gefotografeerd en zitten soms op 6 meter van de hut!

Heel bijzonder zijn de interacties en daar ga ik jullie alles over vertellen en natuurlijk waarschuwen in de tent. Iedere fotograaf heeft een ruime opening en een comfortabele stoel en de hut is verwarmd.

De foto's zeggen genoeg denk ik.

Omschrijving van de kosten

Bij deze reis zijn inbegrepen: goed hotel, prima diner, ontbijt en lunchpakket in de hut, de huur van de hut en locatie per persoon, mijn begeleiding.

De totaalprijs is op aanvraag omdat er wellicht wijzigingen zijn voor 2017, maar zal jullie alleszins meevallen. Ter vergelijking is de prijs veel gunstiger dan de peperdure Scandinavische hutten.

Deze workshop kost

De totaalprijs is op aanvraag omdat er wellicht wijzigingen zijn voor 2016, maar zal jullie alleszins meevallen. Ter vergelijking is de prijs veel gunstiger dan de peperdure Scandinavische hutten.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.