Fantastische fotosafari Oeganda

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

De fotografiemogelijkheden zijn optimaal en er zijn ontzettend veel fotogenieke onderwerpen en gebieden van savanne, halfopen bossavanne tot oerwouden. Mijn fotografische begeleiding zal zorg dragen voor een optimale ondersteuning in cameratechniek en fotokansen. Iets heel anders dan een gewone safari.

Fantastische 14 daagse safari door Oeganda

Voor de derde keer ga ik deze reis maken in samenwerking met Oribi Tours. De fotografiemogelijkheden zijn optimaal en er zijn ontzettend veel fotogenieke onderwerpen en gebieden van savanne, halfopen bossavanne tot oerwouden.

Mijn fotografische begeleiding zal zorg dragen voor een optimale ondersteuning in cameratechniek en fotokansen. Iets heel anders dan een gewone safari.

We bezoeken de volgende gebieden

Murchisons Falls Nat. Park met een keur aan grote zoogdieren en prachtige vogels en natuurlijk de waterval tijdens een adembenemende boottocht op de Nijl waar wij vele vogelsoorten, nijlpaarden, buffels, olifanten en krokodillen in het water aantreffen.

Kibale Forest, een prachtig stuk regenwoud met chimpansees en 8 andere primatensoorten die daar heel goed voor de lens komen.

Queen Elisabeth Park met leeuwen, luipaard, olifanten antilopen, buffels en 600 vogelsoorten. Ook is er een vaartocht met ontzettend veel vogels en zoogdieren.

Ishasha met zijn zeer unieke boomklimmende leeuwen en schitterende landschappen.

Bwindi Nat. Park waar we een fantastische gorillatrip gaan maken.

Lake Mburo met veel antilopen, zebra's, elandantilopen en een rijk vogelleven.

Over Oribi Tours

Deze half Nederlandse en Oegandese touroperator heeft veel ervaring en kennis omtrent de gebieden die wij gaan bezoeken. Onze zeer ervaren chauffeur is ook gids en heeft veel kennis van zaken. Oribi Tours kan deze reis voor een goede prijs aanbieden.

Prijs

De richtprijs zal rond de € 2400,- p/p komen te liggen en de reisdatum kan mogelijk iets verschuiven. Informeer voor meer informatie bij elzevanleeuwen@oribitours.com

Deze workshop kost

De richtprijs zal rond de € 2400,- p/p komen te liggen en de reisdatum kan mogelijk iets verschuiven.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.