Workshop fotografie

Natuurfotografie workshops en fotocursussen van professioneel natuurfotograaf Steven Ruiter onderscheiden zich doordat cursisten praktijkgericht en effectief leren fotograferen. Ruim 30 jaar ervaring in natuurfotografie en doceren, zorgen ervoor dat de workshops, cursussen en fotoreizen inhoudelijk goed in elkaar zitten. Iedere cursist wordt individueel en vakkundig op zijn of haar niveau begeleid. Verder zijn veelzijdigheid en het creëren van uitstekende fotosituaties, vaste ingrediënten van de workshops van Steven Ruiter.

Naast ambassadeur van Canon NL op het gebied van natuurfotografie heeft natuurfotograaf Steven Ruiter een biologische achtergrond en jarenlange ervaring met het fotograferen van dieren maar ook de landschappen waarin zij leven. Steven Ruiter gaat niet alleen in op de registratie van het onderwerp, maar geeft de cursist extra handvaten om foto's op een hoger artistiek niveau te brengen.

Steven Ruiter heeft veel ervaring op het gebied van het geven van natuurfoto workshops, cursussen, fotoreizen en fotosafari's. De fotoreizen en fotosafari's in Zambia, India en Uganda verlopen succesvol omdat Steven een heel goed netwerk heeft van gidsen en contacten. Dit zorgt voor een hoog niveau van de fotoreis en fotosafari's. Cursisten van de afgelopen jaren zijn met prachtig materiaal thuisgekomen. In de natuurfoto portfolio's van Zambia, Uganda en India is goed te zien wat voor een diverse onderwerpen er allemaal gefotografeerd kunnen worden.