Fantastische fototrip voor bruine beer, wolf en veelvraat

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Bruine beren, wolf en veelvraat fotograferen in Finland

20-24 augustus 2018 

De bruine beer, wolf en veelvraat fotograferen in Finland

In de uitgestrekte bossen in Finland tegen de 'Russische grens' is een groot natuurgebied waar beren, wolven en de veelvraat in goede aantallen voorkomen.

Je gaat daar bij een organisatie die speciaal voor professionele en hobbyfotografen schuilhutten op een fantastisch lokatie heeft neergezet om de Europese bruine beer te fotograferen. Ook is er een goede kans dat je de veelvraat van de wolf gaat zien. 

Normaal gesproken is het vrijwel onmogelijk om deze drie diersoorten tegelijkertijd in de vrije wildbaan te fotograferen. Hier is die kans er wel vanuit comfortabele schuilhutten.

De expertise van Steven Ruiter als dierenfotograaf zal je tijdens het verblijf op deze lokatie heel goed van pas komen. Je zult het ontzettend spannend vinden om dit te gaan meemaken. De twee voorgaande reizen naar deze lokatie waren zeer succesvol en de cursisten hebben tijdens deze dagen prima beeld kunnen maken. Steven beschikt over veel informatie met betrekking tot de fotografische mogelijkheden, activiteiten en natuurlijk de instellingen van je camera. Hij zal je ook adviseren over de apparatuur die je het beste kunt meenemen. 

De reden om niet alleen te gaan maar in een groep naar deze lokatie te gaan is dat de reis dan relatief goedkiper is en dat je aan het eind van iedere middag goed voorbereid in de hut komt.

De prijs van de reis zal je alleszins meevallen, zeker voor Scandinavische begrippen. 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet?

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiterphotography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

 

Deze workshop kost

Prijs op aanvraag

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.