Fantastische fototrip voor bruine beer, wolf en veelvraat

20 aug 2018 - 24 aug 2018

Bruine beren, wolf en veelvraat fotograferen in Finland

In de uitgestrekte bossen in Finland tegen de `Russische grens is een groot natuurgebied waar beren, wolven en de veelvraat in goede aantallen voorkomen.

Wij gaan daar bij een organisatie die speciaal voor fotografen schuilhutten op een fantastiscche locatie heeft neergezet de europese bruine beer fotograferen en hebben goede kans op veelvraat en wolf.

Alle drie de diersoorten zijn welhaast onmogelijk in de vrije wildbaan te fotograferen. Hier echter wel, maar dan vanuit fantastische en confortabele hutten.

Als wij als groep gaan kan het relatief goedkoper en hebben het voordeel dat jullie goed voorbereid in de hutten komen.

Mijn expertise als dierenfotograaf gaat jullie enorm helpen en kan jullie zeggen dat het ontzettend spannend is om dit te gaan meemaken.

De vorige twee reizen waren een groot succes en de cursisten hadden prima beeld kunnen maken.

Ik heb veel informatie over de fotografische mogelijkheden, activiteiten en natuurlijk de instellinggen van je camera en welke apparatuur je moet meenemen.

Mail mij gerust voor de prijs en ik kan jullie zeggen dat het allezins zal meevallen, zeker voor een Scandinavische locatie.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.