Wandelsafari in het veelzijdige Natuurpark Lelystad.

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Ga mee op fotosafari in het veelzijdige Natuurpark Lelystad waar verschillende Europese en Aziatische zoogdieren in hun biotoop te fotograferen zijn.

Dieren fotograferen in Natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad is de laatse vijf jaar behoorlijk veranderd. Er zijn verschillende Europese diersoorten te fotograferen en landschappelijk is het bijzonder.

Ga mee met een bijzondere wandelsafari en ontdek de plekken en de momenten van de dag waar bepaalde diersoorten actief zijn.

Ik weet precies waar en hoe laat bepaalde diersooren het best zijn te fotograferen. De gebieden zijn zo groot dat je niet zomaar de dieren te zien krijgt(geen dierentuin).

Er zitten wilde zwanen, grauwe ganzen, eendensoorten, ooievaars en blauwe reigers en veel roofvogels. Verder een keur aan zoogdieren zoals eland, edelhert, moeflon, Pater Davidshert, visotter, bever, Pzjewalskipaard en de wisent.

De dieren leven in heel grote natuurlijke biotopen. De foto's in de galerij zijn daar allemaal gemaakt.

Tijdens deze workshop gaat u gegarandeert bijzonder foto's maken van allerlei fotomomenten van dieren in het landschap.

Dit is tevens een geweldige manier om precies te leren welke camera-instellingen nodig zijn om de perfecte foto's te maken.

Deze workshop kost

Euro 100 inclusief koffie, thee, soep extra broodjes en lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.