Fotosafari in de Biesbosch vrijdag 11-9-2020

vrijdag 11 sep 2020 @ 09:00 - 17:00

Een prachtige kans om veel vogelsoorten in de Biesbosch te fotograferen.

Fotosafari in de Biesbosch vrijdag 11 september 2020

Fotosafari in de Biesbosch vrijdag 11 september van 9.00-17.00 uur

Wij gaan op de beste plekken van de Biesbosch vogels fotograferen in allerlei landschappen.

Het gebied kent verrassend veel plekken waarvan je de vogels heel goed kunt observeren en fotograferen.

Wandelend en deels met de auto trekken we langs de beste vogelspots van de Biesbosch. Gezien de vogeltrek goed op gang is in september, is het daar zeer rijk aan vogels. Ook de jonge visarenden worden eigenlijk altijd heel goed waargenomen en er zijn heel goede kansen op de zeearend en verder uiteraard een keur van watervogels, steltlopers, eenden en ganzen en veel zangvogels en andere roofvogelsoorten.

Ik ga jullie de beste instellingen leren die je kunt gebruiken voor de vogelfotografie en uiteraard pakken wij ook landschappen mee omdat de Biesbosch veel mooie plekken heeft. 

Het is dus handig om naast een tele zoom van minimaal 300mm ook een landschapjes mee te nemen zoals een 24-70mm. Voor cursisten die geen grote telelens in bezit hebben, heb ik een aantal objectieven gratis te leen. Mail even van te voren bij aanvraag.

Wij verzamelen in de buurt van Werkendam en wanneer je bent aangemeld, krijg je de precieze informatie over deze dag. 

De prijs is € 100 inclusief koffie, thee, soep en lekkers.

 

 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.