Fotosafari in Patagonia met poema en guanaco in een prachtig berglandschap

2 apr 2022 - 14 apr 2022

Foto safari in het spoor van de poema in Patagonia (Chili)

Fantastische fotosafari in de ruige natuur van Patagonia in Chili met poema'a Guanaco's en condors.

Tijdens deze spectaculaire fotosafari van 12-14 dagen(inclusief de reis) volgen wij enkele dagen poema's in hun habitat met gidsen die precies weten waar de poema's zitten. Deze mysterieuze katten zijn hier zo goed beschermd dat zij heel goed waar te nemen zijn zonder dat wij ze verstoren. De gidsen waarborgen een veilige afstand zodat de poema's niet verstoord worden. Wij gaan ze dus gegarandeerd voor de lens krijgen en de foto's op de website zijn van mijn gids Victor en geven aan hoe fraai de poema's in beeld gebracht kunnen worden. Verder gaan wij deze reis fantastische landschapsfoto's maken o.a. in het Nationale park Torres del Peine. Naast de poema komen wij natuurlijk de guanaco's tegen in dit prachtige decor en zoeken wij ook de condor op. Verder zijn er caracara's, watervogels, zangvogels en vossen. De reis wordt verder uitgewerkt en de vluchten er naar toe zijn zeer betaalbaar en wij gaan vliegen van Amsterdam of Dusseldorf in overleg naar Santiago en van Santiago naar Punta Arenas. Dit is ruim anderhalve dag reizen en daarom reserveer ik ook twee reisdagen heen en twee reisdagen terug. Wij gaan ook naar een verre uithoek, maar wel een van de meest fantastische gebieden in de wereld. Verdere informatie volgt bij deze reis en er zijn al een aantal belangstellenden. Maximaal kunnen er zes deelnemers mee

 

Deze workshop kost

Wij doen ons uiterste best om een zo gunstig mogelijk arrangement te maken. Chili is een duur land.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.