Fotosafari in Patagonia met poema en guanaco in een prachtig berglandschap

10 mrt 2025 - 21 mrt 2025

De reis is verplaatst naar 2025.

Foto safari in het spoor van de poema in Patagonia (Chili)

Fantastische fotosafari in de ruige natuur van Patagonia 10 t/m 22 maart 2025 (datum kan nog iets aangepast worden) in Chili met poema'a Guanaco's en condors.

Tijdens deze spectaculaire fotosafari van 12- 13 dagen afhankelijk van het vluchtschema (inclusief de reis) volgen wij enkele dagen poema's in hun habitat met gidsen die precies weten waar de poema's zitten. Deze mysterieuze katten zijn hier zo goed beschermd dat zij heel goed waar te nemen zijn zonder dat wij ze verstoren. De gidsen waarborgen een veilige afstand zodat de poema's niet verstoord worden. Wij gaan ze dus gegarandeerd voor de lens krijgen en hoe!  De foto's op de website zijn van 2022 en heb ik gemaakt tijdens deze onvoorstelbaar mooie reis.  Verder gaan wij deze reis fantastische landschapsfoto's maken o.a. in het Nationale park Torres del Peine. Naast de poema komen wij natuurlijk de guanaco's tegen in dit prachtige decor en zoeken wij ook de condor op. Verder zijn er caracara's, watervogels, zangvogels en vossen. De reis wordt verder uitgewerkt en de vluchten er naar toe zijn zeer betaalbaar en wij gaan vliegen van Amsterdam naar Santiago en van Santiago en dan naar Punta Arenas. Dit is ruim anderhalve dag reizen en daarom reserveer ik ook voldoende reisdagen. Wij gaan ook naar een verre uithoek, maar wel een van de meest fantastische gebieden in de wereld. Verdere informatie volgt bij deze reis en er zijn al een aantal belangstellenden. Maximaal kunnen er zes deelnemers mee. Je kunt je vanaf nu informatie aanvragen via het informatie formulier of om mij een mail te sturen.

 

Lukt het aanmelden niet?

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

 

 

Deze workshop kost

Wij doen ons uiterste best om een zo gunstig mogelijk arrangement te maken. Chili is een duur land.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.