Fotosafari Pantanal Brazilie

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Fotosafari Pantanal Brazilië

Van 21 juli t/m 3 augustus geef ik een fotosafari in de Pantanal in Brazilie.

Dit is een van de mooiste natuurgebieden in de wereld waar heel goede mogelijkheden zijn om de jaguar in het wild te fotograferen.

Naast deze prachtige kat zijn apen, miereneters, capibara's tapirs, pecari's en andere zoogdieren te zien. Qua vogelsoorten is het een van de rijkste gebieden van de aarde en kunnen hyacitara's, toekans, excotische zangvogels, reigersoorten en roofvogels gezien worden en dat allemaal van heel nabij.

Veel dieren zijn hier weinig schuw.

De reis wordt samen georganiseerd  

In de bijlagen heb ik foto's gebruikt van internet om een indruk te geven. De kwaliteit is verre van wat ik zelf gewend ben te nemen, maar ga ervan uit dat je in de Pantanal geweldig beeld kunt schieten.

Voor mij wordt het ook het eerste jaar en daarom dat ik ook gebruik maak van de expertiese van Birding Brakes.

 

Mail mij gerust voor meer informatie. Er zijn inmiddels belangstellenden, dus de reis zit in de planning.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.