Extremadura en Gredos in Spanje : deze reis zit vol

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Fantastische fotoreis naar de Spaanse Extremadura en Gredos.

Fotoreis naar de Spaanse Extremadura en Gredos

26-april - 5 mei 2018

Fantastische fotoreis naar de Spaanse Extremadura en Gredos.

De extremadura is een hele grote provincie in Spanje van 400x400km. Op veel plaatsen nog ontzettend ruig door de rotsige heuvels, grote rivieren als de Taag en de Tiétar en enorme vlaktes met steppen, waarvan grote stukken met kurk en steeneiken. 

Deze provincie is een van de meest roofvogelrijke gebieden van de wereld. Je vindt er 27 soorten, waaronder 3 soorten gieren, 5 soorten arenden, valken, wouwen, buizerds, haviken en uilen.

Tijdens deze prachtige reis bezoek je samen met nog een aantal enthousiastelingen onder leiding van natuurfotograaf Steven Ruiter de Extremadura en de Gredos. In de Extremadura fotografeer je de gieren vanuit een schuiltent en verder vanaf spectaculaire rotsformaties waar de gieren en arenden prachtig zwevend voorbij komen. Behalve roofvolgels ga je diverse soorten bijzondere vogels fotograferen, zoals bijeneters, scharrelaars, ooievaars, de Spaanse koekoek en tientallen zangvogelsoorten. 

Steven zegt erover: 'Ik ken deze provincie heel goed en weet precies waar je bepaalde soorten goed kunt fotograferen. verder zijn er adembenemende landschappen met vervallen bouwwerken met soms een middeleeuws karakter.'

De laatste 2-3 dagen ga je naar Gredos, een gebergte 100 km ten westen van Madrid, waar een ondersoort van de steenbok leeft: de Iberische steenbok die alleen in spanje voorkomt! Je krijgt de kans deze fantastische dieren te fotograferen naast rode en zwwarte wouwen, dwergarenden, rode rotslijsters, Alpenheggenmussen, bruingesterde blauwborst en hagedissen. 

Kortom: deze reis is heel betaalbaar, duurt 10 dagen en zit vol met fotogenieke kansen. 

reissom

Voor de prijs mail naar info@stevenruiterphotography.nl 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet? 

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiterphotography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.