Extremadura en Gredos in Spanje : deze reis zit vol

26 apr 2018 - 5 mei 2018

Fantastische fotoreis naar de Spaanse Extremadura en Gredos.

Fotoreis naar de Spaanse Extremadura en Gredos

De Spaanse Extremadura is een geweldig grote provincie in Spanje van 400x400 km in de lengte en breedte en op vele plaatstesen nog ontzettend ruig door de rotsige heuvels, grote rivieren als Taag en Tietar en enorme vlaktes met steppen grote stukken met kurk en steeneiken.

Deze provincie is een van de meest roofvogelrijke gebieden van de wereld waar 27 soorten zitten waaronder 3 soorten gieren, 5 soorten arenden, valken wouwen, buizerds, haviken en uilen.

 

Deze prachtige reis gaan we de Extremadura en de Gredos bezoeken. In de Extremadura fotograferen wij de gieren vanuit een schuiltent en verder vanaf spectaculaire rotsformaties waar de gieren en arenden prachtig zwevend voorbij komen.

Verder  gaan wij naast de vele roofvogelsoorten heel veel soorten bijzondere vogels fotograferen zoals bijeneters, scharrelaars, ooievaars, tientallen zangvogelsoorten, Spaanse koekoek en nog vele andere verrassingen.

Ik ken deze provincie heel goed en weet precies waar je bepaalde soorten goed kunt fotograferen. Verder zijn er adembenemende landschappen met soms een middeleeuws karakter als je daarin de vervallen bouwwerken meeneemt.

De laatste 2-3 dagen gaan we naar de Gredos waar een ondersoort van de steenbok leeft: de Iberische steenbok die alleen in Spanje voorkomt!

Deze fantastische dieren gaan we fotograferen naast de rode en zwarte wouwen, dwergarenden, rode rotslijsters, Alpenheggenmussen, bruingesterde blauwborst en hagedissen. 

Jullie krijgen tijdens deze reis zeer veel fotogenieke kansen.

Deze zeer betaalbare reis zal 10 dagen duren en mail mij voor meer informatie en een prijsopgave. 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.