Fotosafari Kennemerduinen met wisent, vos en damhert

vrijdag 11 nov 2022 @ 08:50 - 17:30

Fotosafari Kennemerduinen met wisenten, damherten en vossen

Vrijdag 4 november 2022 wandelsafari in de Kennemerduinen en omstreken met wilde wisenten, damherten en vossen.

Tijdens deze workshop betreden wij een gesloten terrein van de Het Waternet en gaan op safari om de wilde wisenten in de duinen op te sporen. Wij doen dat met een gids en zijn met maximaal 5 cursisten zodat wij de dieren dichter kunnen benaderen. De foto's geven aan dat het een spectaculaire wandelsafari is. Omdat we met een kleine groep zijn lukt het beter om de dieren dichterbij te benaderen.

Wij lopen dus onder begeleiding van een zeer ervaren gids door een niet toegankelijk gebied, dus echt een unieke belevenis.

Uiteraard zijn de kosten hoger omdat wij de gids met terreinauto moeten betalen. Dit is het echter dubbel en dwars waard!

De middag gaan wij op zoek naar damherten en vossen en dat is tot nu toe altijd geslaagd.

Houdt er wel rekening mee dat wij deze dag flink wat lopen en je moet dus daar geen problemen mee hebben.

Mail mij gerust voor meer informatie:  info@stevenruiter-phography.nl

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.