Fotosafari verrassende Oostvaardersplassen vrijdag 4 juni 2021

4 jun 2021 - 4 apr 2021

Geniet van bloeiende planten en het jonge leven in deze periode.

Bijzondere fotosafari in de Oostvaardersplassen

Vrijdag 04 juni 2021 08:45 - 17:30 uur

Het natuurgebied 'Oostvaardseplassen' barst van het leven in de maand juni en is daarom vanwege de kleurrijke vegetatie fotografisch bijzonder interessant. Laat je daar door Steven Ruiter begeleiden naar de mooiste plekken met fotogenieke situaties.

Bijzondere fotosafari in de Oostvaardseplassen

Laat je verassen door de randgebieden van de Oostvaardseplassen. In deze periode van het jaar is hier veel te beleven. Zoals: vossen die jagen op grauwe ganzen met grote kuikens, konikpaarden in een prachtig landschap met koolzaad en zuring, edelherten in het wilgenbos, roofvogels, zilverreigers, ijsvogels, de boerenzwaluw en nog vele andere vogelsoorten. 

deze dag ga je heel veel fotograferen op lokaties die natuurfotograaf Steven Ruiter heel goed kent. Daardoor weet hij precies wat je waar kunt verwachten. Juist het kennen van de specifieke plekken is heel belangrijk voor het te behalen fotosucces. Hij gaat deze dag dan ook ver in op het fotograferen van dieren en landschappen in deze fotogenieke omgeving.

De foto's in de galerij zijn allemaal gemaakt tijdens deze identieke workshop. Een goede indicatie welke resultaten je tijdens deze workshop kunt behalen. Je wordt tevens in de gelegenheid gesteld om professionele objectieven en body's uit te testen tijdens deze workshop. Stuur daarvoor een e-mail naar info@stevenruiter-photography.nl 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet?

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

 

Deze workshop kost

€ 100,- inclusief thee, koffie, soep extra broodjes en lekkers

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.