Fotosafari verrassende Oostvaardersplassen

vrijdag 8 jun 2018 @ 08:30 - 17:30

Bijzonder fotosafari in de Oostvaardersplassen

Laat u verrassen door de randgebieden van de Oostvaardersplassen. In deze periode van het jaar is hier zeer veel te beleven zoals:

jagende vossen op grauwe ganzen met grote kuikens, koniks in een prachtig landschap met koolzaad en zuring, edelherten in het wilgenbos, roofvogels, zilverreigers, ijsvogels, boerenzwaluw en nog veel andere vogelsoorten.

Deze dag gaan we heel veel fotograferen op locaties die ik heel goed ken en ook weet wat ik kan verwachten. Juist zijn die bepaalde plekken heel belangrijk voor het fotosucces.

We gaan natuurlijk in op het fotograferen van dieren en landschappen in deze fotogenieke omgeving.

De foto's in de gallerij zijn allemaal gemaakt tijdens een workshop op deze dag en dat geeft u de indicatie wat er te behalen valt.

Het is mogelijk om professionele objectieven en body's uit te testen tijdens deze workshop.

 

Deze workshop kost

Euro100 inclusief thee, koffie, soep extra broodjes en lekkers

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.