Masterclass Roofvogel fotografie 3 0oktober 2020

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Masterclass `roofvogel fotografie

Wil je in de gelegenheid komen om in een kleinere groep cursisten fantastische beelden te maken van roofvogels en uilen, dan is deze masterclass iets voor jou. Wij gaan van 12.30 uur tot 17.00 uur een intensief programma draaien waar jullie optimale fotokansen krijgen. 

Ik ga jullie belangrijke technische informatie geven wat betreft instellingen en techniek met een duidelijke verdieping om de kwaliteit van je foto's te vergroten. 

Na een technische instructie gaan we anderhalf uur vogels op de grond in natuurlijke situaties fotograferen. Uiteraard is er ook gelegenheid om portretten te schieten.

Na een korte instructie over het fotograferen van vogels in de vlucht gaan we de rest van de middag spectaculaire vluchtopnames maken van vliegende roofvogels en uilen.

Heb je belangstelling voor deze masterclass, dan ontvang je extra informatie over deze dag. 

 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.