Wandelsafari in de OVP met edelherten, koniks en vele vogelsoorten.

vrijdag 28 sep 2018 @ 08:30 - 18:00

Tijdens deze workshop gaan wij edelherten en vele andere dieren fotograferen op de mooiste locaties in de OVP en omstreken.

Wandelsafari verrassende OVP en omstreken

Wandelsafari Ooostvaardersplassen en omgeving met kans op bronst van edelhert en vele andere dieren, vrijdag 28 september 2018

In september staan de Oostvaardersplassen er weer heel anders voor. Het barst er van het leven en de laatste zwaluwen maken zich klaar voor de trek, terwijl de eerste brandganzen al zijn aangekomen. De prachtige randgebieden van de Oostvaardersplassen met edelhert, vos Koninks en vele vogelsoorten zijn elk jaar weer een belevenis. We gaan tijdens deze workshop ons toeleggen om de vogels zoogdieren pakkend in hun biotoop te fotograferen.

Uiteraard leggen wij ons ook toe op de landschappen die in deze periode van het jaar fraai en kleurrijk zijn. Heel bijzonder zijn de vogelhutten waar zich heel veel ganzen en eenden verzamelen, en ook frequent ijsvogels laten zien.

Ik ken de plekken waar wij de beste kansen hebben en dat is uiteraard in jullie voordeel. Er zijn zeker ook kansen om een stuk van de hertenbronst te zien. Daarvoor ga ik tegen de avond uitwijken naar een ander gebied. Wij bezoeken de beste plekken rondom de Oostvaardersplassen en je zult vebaasd staan hoe veelzijdig dit gebied is.

Goede wandelschoenen en kleding met gedekte kleuren is heel belangrijk voor deze workshop en neem eigen drinken en lunchpakketje mee.

De prijs is Euro 100,- incl koffie, thee, soep, en lekkers. 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.