Wandelsafari in de OVP met edelherten, koniks en vele vogelsoorten.

vrijdag 16 sep 2022 @ 08:45 - 18:00

Tijdens deze workshop gaan wij edelherten en vele andere dieren fotograferen op de mooiste locaties in de OVP en omstreken.

Wandelsafari verrassende OVP en omstreken

Wandelsafari Ooostvaardersplassen en omgeving

Vrijdag 16 september 2022 08:45 - 18:00  

Tijdens deze workshop gaan wij edelherten, konikpaarden, vossen en veel vogelsoorten fotograferen op de mooiste locaties in de Oostvaardersplassen. Wij hebben heel goede kansen voor de zeearend omdat deze in steeds grotere aantallen vanaf september komt overwinteren. 

In september staan de Oostvaardersplassen er weer heel anders voor dan tijdens onze workshop in juni. Het barst er van het leven en de laatste zwaluwen maken zich klaar voor de trek, terwijl de eerste brandganzen al zijn aangekomen. 

De prachtige randgebieden van de Oostvaardsersplassen- met de honderden edelherten en konikpaarden, de vossen en de vele vogelsoorten- zijn elk jaar weer een belevenis. Je gaat je er tijdens deze workshop samen met natuurfootgraaf Steven Ruiter op toeleggen om de vogels en de zoogdieren pakkend in hun biotoop te fotograferen. 

UIteraard richt de workshop zich tijdens deze dag ook op de landschappen die in deze periode van het jaar fraai en kleurrijk zijn. Heel bijzonder zijn de vogelhutten waar zich veel ganzen en eenden verzamelen en ook ijsvogels zich frequent laten zien. 

Aan het eind van de dag kunnen we nog kijken naar een gebied in de buurt waar we heel goed kans op edelherten hebben en dat is elk jaar gelukt. Het wordt dus een dag met veel foto onderwerpen.  

Steven kent bij uitstek de plekken waar je de beste kansen krijgt om wild te fotograferen. En dat is uiteraard in je voordeel. Ook bestaat de kans dat je een deel van de hertenbronst ziet. Daarvoor wijk je tegen de avond met de groep uit naar een ander gebied. Je bezoekt deze dag de beste plekken rondom de Oostvaardseplassen en zuld verbaasd staan hoe veelzijdig di tgebied is. 

Verder zijn goede wandelschoenen en kleding met gedekte kleuren een 'must' voor deze workshop. 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet?

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

Deze workshop kost

€ 100 ,- De prijs is inclusief koffie, thee, soep en iets lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.