Weidevogels fotograferen 29 april 2022

vrijdag 29 apr 2022 @ 08:45 - 17:30

Weidevogels fotograferen in de laatste mooie gebieden van Nederland

Weidevogels fotograferen vrijdag 29 april 2022

Start 8.45 en einde rond 17.30 uur.

Tijdens deze workshop gaan we weidevogels fotograferen in een aantal interessante gebieden in de Eempolder en in de omgeving van Nijkerk. De kunst van het ontdekken en fotograferen van weidevogels in hun habitat is om tijdens de juiste periode de gebieden te bezoeken en dat kan heel goed langs de kleine weggetjes die daar zijn. De vogels zijn gewend aan menselijke activiteit op de wegen. Jullie gaan deze dag een hoop leren hoe je de vogels benadert, en welke camera instellingen je nodig hebt en je krijgt heel belangrijke informatie over het gedrag. Met deze kennis kun je inspelen op je fotografie. De bedoeling is dat wij met een groep van 4-6 cursisten gaan om zo goed mogelijk begeleiding te geven. Rond deze datum zijn er zeker kievit kuikens en waarschijnlijk ook van de grutto omdat de vogels steeds eerder gaan broeden. Met de kennis die je gaat opdoen tijdens deze workshop, kun je in de toekomst zelf verantwoord aan de slag. Bij aanmelding volgt meer informatie.

Prijs: € 110 incl koffie, thee, en soep. 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.