Weidevogels fotograferen vanuit een schuilhut.

vrijdag 8 apr 2022 @ 07:00 - 16:30

Wil je van heel dichtbij vanuit verschillende posities grutto's, kluten, scholeksters en tureluurs heel mooi en vaak heel dichtbij fotograferen? Dan is dit de workshop die je zoekt. De afgelopen jaren hebben mijn cursisten hier fraai beeld geschoten. Lees meer in de beschrijving.

Weidevogels fotograferen vanuit een schuilhut fototgraferen

Vrijdag 8 april 2022 @07:00 - 16:30

Wil je van heel dichtbij vanuit verschillende posities Grutto's, Kluten, Scholeksters en Tureluurs heel mooi fotograferen? Dan is dit de workshop die je zoekt. De afgelopen jaren hebben de cursisten van natuurfotograaf Steven Ruiter hier heel fraai beeld geschoten. 

Er is een aanvraag gedaan bij de instantie die de hutten verhuurd en ik hoop in november definitief uitsluitsel te krijgen. Ik probeer er snel bij te zijn vandaar het al op mijn website staat!

Kosten van de workshop op aanvraag 

Ik weet nog niet wat de huurprijs van de hutten is en hoop de prijs begin november te weten. Heb je belangstelling, dan zet ik je vrijblijvend op een lijst.

Weidevogels fotograferen in een uniek gebied 

Deze unieke workshop biedt je de gelegenheid om weidevogels en eenden te fotograferen vanuit een vogelhut in een plas-dras gebied in Friesland.

Naast kieviten, tureluurs, bergeenden, kluten en andere soorten krijg je ook grote groepen grutto's te zien die fourageren, komen aanvliegen, ruzie maken en paren. Heel bijzonder ook zijn de paringen van de kluuten en de andere interacties tussen de vogels zelf.

Je krijgt tijdens deze workshop de kans om van heel dichtbij bijzondere beelden maken. Van Steven krijg je - onder andere, met een lage camerapositie- gepaste aanwijzingen, ook wat betreft het gedrag van de vogels. In de middag is er een speciaal programma. Je gaat dan naar een uniek vogelgebied in Friesland. De foto's in de fotogalerij geven een beeld van wat je te zien krijgt. Elk jaar weer is deze workshop een succes, omdat je tijdens deze workshop gegarandeerd hele goede foto's gaat maken. 

Objectieven en body’s

Als je daar interesse in hebt, kun je van Steven enkele goede, professionele lenzen en body's van steven uittesten. Een bijzondere service waar je veel aan kunt hebben.

Mail mij gerust even als jullie daar meer over willen weten. Reserveren is wel belangrijk!

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet? 

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiterphotography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt.

 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.