Weidevogels met kuikens vanuit een vogelhut fotograferen

vrijdag 1 jun 2018 @ 07:00 - 17:00

Wij gaan op een prachtige locatie grutto’s, kluten, tureluurs, kieviten, bergeenden en vele andere soorten fotograferen vanuit twee bijzondere vogelhutten op een prive terrein in Friesland. In de middag gaan wij o.a. brilduikers en andere eendensoorten fotograferen.

Weidevogels fotograferen vanuit schuilhut

Wij gaan op een prachtige locatie grutto’s, kluten, tureluurs, kieviten, bergeenden en vele andere soorten fotograferen vanuit twee bijzondere vogelhutten op een prive terrein in Friesland.

De hut wordt speciaal door mij gereserveerd en wij zijn dan de enigen die exclusief hier gebruik van kunnen maken. De fotografiemogelijkheden zijn bijzonder goed. Soms zitten vogels op 5 meter voor de hut! Vandaar dat wij heel vroeg gaan starten omdat wij dan echt de beste momenten kunnen pakken. In deze periode zijn de grutto’s terug en zitten met grote aantallen voor de hut waar allerlei prachtige acties te fotograferen zijn zoals paring, vechten, vliegen, poetsen enz.

Wij blijven tot 13.30 uur in de hutten en gaan daarna in de Zuidwest hoek van Friesland naar prachtige locaties om enorme groepen wilde ganzen en eenden soorten te fotograferen. Kortom, een heel veelzijdige workshop waarin ik jullie veel ga leren over het fotograferen van vogels en groepen vogels in de natuur.

Mail mij gerust voor meer informatie.

De prijs is € 110,- inclusief huur van de hut, koffie, thee, soep en lekkers.

Deze workshop kost

De prijs is € 110,- inclusief huur van de hut, koffie, thee, soep en lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.