Weidevogels fotograferen vanuit een schuilhut.

vrijdag 6 apr 2018 @ 07:00 - 16:30

Wil je van heel dichtbij vanuit verschillende posities grutto's, kluten, scholeksters en tureluurs heel mooi en vaak heel dichtbij fotograferen? Dan is dit de workshop die je zoekt. De afgelopen jaren hebben mijn cursisten hier fraai beeld geschoten. Lees meer in de beschrijving.

Weidevogels vanuit een schuilhut fototgraferen in een uniek gebied op vrijdag 6 april 2018

Unieke workshop om weidevogels en eenden vanuit een vogelhut te fotograferen.

Datum: vrijdag 6 april 2018

kosten: € 110 incl huur van de hut, koffie, thee, soep en lekkers

tijden: 7.00 uur tot 16.30 uur

Deze workshop gaan jullie gegarandeerd zeer goede foto's maken en elk jaar is dit voor de cursisten een bijzondere workshop!

Vanuit een vogelhut in Friesland gaan wij weidevogels in een plas-dras gebied fotograferen.

Grote groepen grutto's die fourageren aan komen vliegen, ruzie maken en paren zien wij elk jaar naast de kieviten, tureluurs, bergeenden, kluten en andere soorten.

Heel bijzonder zijn de paringen van de kluut en de interacties tussen de vogels zelf.

Jullie gaan bijzondere beelden van heel nabij maken en krijgen(ook met lage camerapositie) van mij de gepaste aanwijzingen, ook wat betreft het gedrag.

In de middag hebben we een speciaal programma en gaan wij naar een uniek vogelgebied in Friesland. De foto's geven een beeld wat jullie te zien krijgen.

Elk jaar is deze workshop een succes geweest. Mail mij gerust voor meer informatie.

 

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.