Weidevogels met kuikens vanuit een vogelhut fotograferen

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Wij gaan op een prachtige locatie grutto’s, kluten, tureluurs, kieviten, bergeenden en vele andere soorten fotograferen vanuit twee bijzondere vogelhutten op een prive terrein in Friesland. In de middag gaan wij o.a. brilduikers en andere eendensoorten fotograferen.

Weidevogels met kuikens fotograferen vanuit een vogelhut

vrijdag 1 juni 2018 @ 07:00 - 17:00 uur

Kom op een prachtige lokatie grutto's, kluten, tureluurs, kieviten, bergeenden en vele andere soorten fotograferen. En doe dit vanuit twee bijzondere vogelhutten op een privé terrein in Friesland. In de middag ligt het accent op het fotograferen van onder andere brilduikers en andere eendensoorten.

Weidevogels fotograferen vanuit een schuilhut

Je gaat samen met een groepje fotograferen onder leiding van natuur fotograaf Steven Ruiter op een prachtige lokatie een dag lang grutto's, kluten, tureluurs, kieviten, bergeenden en vele andere soorten fotograferen. Dit gebeurt vanuit twee vogelhutten op een privé terrein in Friesland.

De hutten zijn deze dag speciaal gereserveerd. De groep is dus de enige die hier exclusief gebruik van kan maken. De fotografiemogelijkheden zijn bijzonder goed. Soms zitten de vogels op niet meer dan 5 meter voor de hut! Je begint vroeg op de dag aan deze workshop, omdat je dan echt de beste momenten kunt pakken. In deze periode zijn de grutto's terug en zitten met grote aantallen voor je hut. Hierdoor kun je allerlei prachtige acties fotograferen, zoals paring, vechten, vliegen, poetsen enz. 

Je verblijft tot 13.30 in de hutten en gaat daarna in de Zuidwesthoek van Friesland naar prachtige lokaties om hele grote groepen wilde ganzen en eendensoorten te fotograferen.Kortom, het is een veelzijdige en fascinerende workshop waarin je veel van Steven Ruiter gaat leren over het fotograferen van vogels en groepen vogels in de natuur.

Objectieven en Body's

Als je dat wilt kun je enkele goede, professionele lenzen en body's van Steven uittesten. Een bijzondere service waar je veel aan kunt hebben. Mail hem gerust als je daar meer over wilt weten. reserveren is dan wel belangrijk!

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet?

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiterphotography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

 

 

 

Deze workshop kost

De prijs is € 110,- inclusief huur van de hut, koffie, thee, soep en lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.