Zeearenden fotograferen in de Oderdelta en vanuit een schuilhut

21 okt 2024 - 27 okt 2024

Zeearenden fotograferen in de Oderdelta en vanuit een hut.

Zeearenden fotograferen vanuit de boot en een schuilhut in Polen 21 -  27 oktober 2024

Dit is een prachtige en betaalbare combines waar wij eerst drie dagen op de Oderdelta zeearenden fotograferen en daarna twee dagen in een schuilhut zitten in midden Polen. Deze periode zijn er altijd een hoop arenden en je kan in die twee dagen heel veel vogels fotograferen in allerlei posities.  Dan biedt deze reis jou dé kans om deze vogels zowel op het water als op het land prachtig vast te leggen! Deze betaalbare foto-excursie naar Polen biedt veel waar voor zijn geld!

Periode

Aankomst in de avond in Gostynin 21 Oktober 2024, fotografie vanuit een fotohut 22 en 23 Oktober en 24 oktober naar Stepnica, fotograferen vanuit boot  25, 26 en 27 oktober.  

 

Toplocatie voor superbeelden

De Oderdelta is een toplocatie voor jagende zeearenden boven water. Vanuit een vissersboot gaan jullie arenden van nabij prachtig tijdens hun duikvlucht of catch vastleggen. Ook zijn er dagelijks luchtgevechten van zeearenden.

Vanuit de fotohut in centraal Polen zitten er rondom een voerplaats in een prachtige natuurlijke omgeving tientallen arenden die volledig gewend zijn aan de vogelhutten.

Zeearenden, soms buizerds, bonte kraaien, raven, eksters zijn er te zien. De vos duikt ook regelmatig op. Je gaat deze arenden daar vliegend, vechtend, roepend (imponeergedrag), landend en zittend op de grond fotograferen. Soms zitten ze nog geen 6 meter van de hut!

Heel bijzonder zijn de interacties tussen de dieren. daar gaat Steven Ruiter je alles over vertellen en vanzelfsprekend tijdig op attenderen in de schuilhut.

Iedere cursist krijgt in de schuilhut beschikking over een ruime opening en een comfortable stoel. en niet onbelangrijk: de hut zelf is verwamd. 

Omschrijving van de kosten

Bij de prijs van deze reis zijn inbegrepen: individuele begeleding door Steven Ruiter, de boot van de schipper, een goed hotel inclusief ontbijt en diner, een lunchpakktet voor in de hut, de huur van de hut en de locatie per persoon.

de totaalprijs is op aanvraag maar het zal je beslist meevallen. De prijs van deze reis is bijvoorbeeld veel gunstiger dan de peperdure Scandinavische hutten.

Verder is het een groot voordeel dat we met een georganiseerd gezelschap gaan. Je hebt dan geen last van andere fotografen die voor verstoring kunnen zorgen.

Ik weet door mijn jarenlange ervaring precies hoe voorzichtig je moet zijn en op welke signalen je moet letten zodat je veilig kunt fotograferen.

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze reis of eerst nog wat meer informatie? Vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet? 

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl vermeld dan in je bericht om welke reis en data het gaat.

Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt.

 

 

 

 

Deze workshop kost

De prijs is uitermate scherp voor wat jullie gaan fotograferen.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.