Europese wilde dieren fotograferen in een natuurpark vrijdag 30-3-2018

vrijdag 30 mrt 2018 @ 09:00 - 17:00

Wat is er mooier om wilde Europese dieren in een decor van voorjaarstinten op de gevoelige plaat vast te leggen. Nog geen anderhalf uur rijden vanaf Almere kun je een keur aan Europese diersoorten in een fraaie natuurlijke omgeving fotograferen.

Fotoworkshop Europese wilde dieren fotograferen in een wildpark

Wat is er mooier om wilde Europese dieren in een decor van voorjaarstinten op de gevoelige plaat vast te leggen. Wij gaan naar een bijzonder Duits wildpark waar een keur aan Europese diersoorten heel mooi te fotograferen is in een natuurlijk biotoop.

De volgende dieren zijn daar te vinden: wolf, vos, lynx, bruine beer, wilde kat, visotter, bunzing, wisent, edelhert, ree, moeflon en verschillende uilensoorten en nog veel meer.

De dieren zitten in grote stukken afgezet gebied in een natuurlijke setting, waardoor er veelal goede mogelijkheden zijn om ze op een natuurlijke manier te fotograferen.

Het is een plaats waar je fantastisch beeld kunt maken en zeer goed kunt oefenen met de verschillende disciplines van dierenfotografie. Alleen, hoe ga je dat precies doen? Daar ga ik jullie in begeleiden. Uiteraard hebben de dieren hn gewoontes en moet je dus weten wanneer bepaalde soorten actief zijn. 

Tijdens deze fotoworkshop leggen wij ons toe op het fotograferen van dieren in hun natuurlijke biotoop. Daarbij komt de nadruk te liggen op karakteristieke houdingen, het gedrag, close-ups en dieren in het landschap.

Mail mij gerust voor meer informatie over de workshop, de apparatuur en de dagindeling. Het wordt in ieder geval een zeer leerzame dag waar je ontzettend veel foto's gaat maken!

De reis erheen

Vanuit Almere is het ongeveer 1.25 uur rijden en is het goed mogelijk dat er verzameld wordt in Almere of op een afgesproken plek op de route om met elkaar te poolen. Ook t.a.v. van de reis krijgen belangstellenden meer informatie.

Deze workshop kost

De prijs is € 110,- inclusief toegang van het park, koffie en thee en lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.