Europese wilde dieren in hun biotoop fotograferen

vrijdag 3 mei 2024 @ 09:30 - 18:00

Prachtige kans om Europese wilde dieren met hun jongen in een natuurlijk biotoop te fotograferen.

Fotoworkshop Europese wilde dieren fotograferen in een wildpark

Wat is er mooier dan het vastleggen op de gevoelige plaat van wilde Europese dieren in een natuurlijke omgeving. Op nog geen 1.20 uur rijden van Almere kun je een keur aan Europese diersoorten in een fraaie natuurlijke omgeving fotograferen.

Fotoworkshop Europese wilde dieren fotograferen in een natuurpark vrijdag 3 mei 2024

Deze workshop biedt speciaal de mogelijkheid om lynxen, dassen, wilde katten, wolven, bruine beren, bunzingen, visotters en andere dieren in een prachtige vegetatie fotograferen.

De dieren in het park hebben hun eigen dagritme en laten zich niet altijd zien. Veel bezoekers lopen de dieren dan ook mis omdat ze ook momenten slapen. Tijdens deze workshop leren jullie naast de fotografische onderdelen ook wanneer bepaalde diersoorten actief zijn en en daardoor heel goede fotokansen krijgen.

Verder krijgen jullie heel goede informatie voor de beste camera-instellingen voor wildlife fotografie. Deze workshop is ideaal voor fotografen die in het vrije veld, vanuit schuilhutten en tijdens safari's wilde dieren willen fotograferen. De juiste manier van anticiperen en de goede instellingen zijn hierbij cruciaal. Welke instellingen heb je nodig als er ineens een lynx recht op je af komt lopen uit het struikgewas? Wat is nou een karakteristieke houding van het dier? Je gaat dat hier perfect leren en maakt geweldige foto's!

Steven Ruiter heeft wereldwijde ervaring op het gebied van "wildlife fotografie" en gaat jullie de perfecte tips geven om wilde dieren in hun biotoop vast te leggen. Deze workshop is een absolute aanrader voor fotografen die zich hierin verder willen bekwamen.

De volgende dieren zijn daar te vinden: wolf, bruine beer, vos, lynx, das, wilde kat, visotter, bunzing, steenmarter, wisent, edelhert, ree , steenbok wilde ganzen, ooievaars, pauw en div vogelsoorten.

 

Objectieven en Body's

Als je dat wilt kun je in de loop van de dag enkele goede, professionele lenzen en body's van Steven uittesten. Een bijzondere service waar je veel aan kunt hebben. Mail hem gerust als je daar meer over wilt weten. Reserven is dan wel belangrijk!

De reis erheen

Vanuit Almere is het ongeveer 130 km en vijf kwartier rijden met de auto. De plek is prima te bereiken met een navigatie. Ook t.a.v. van de reis krijgen belangstellenden meer informatie. 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet? 

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat.

Je ontvangt een bevestiging en extra informatie over deze dag zodra je aanmelding is verwerkt. Het gratis gebruik maken van lenzen en body's is mogelijk, mail voor info.

 

Prijs: € 110 inclusief entree, koffie, thee, soep en lekkers.

 

Deze workshop kost

De prijs is € 110,- inclusief toegang van het park, koffie en thee en lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.