Europese wilde dieren fotograferen in een natuurpark vrijdag 15-5-2020 van 9.15 - 17.15 uur

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Wat is er mooier om wilde Europese dieren in een decor van voorjaarstinten op de gevoelige plaat vast te leggen. Nog geen anderhalf uur rijden vanaf Almere kun je een keur aan Europese diersoorten in een fraaie natuurlijke omgeving fotograferen.

Fotoworkshop Europese wilde dieren fotograferen in een wildpark

Wat is er mooier dan het vastleggen op de gevoelige plaat van wilde Europese dieren in een decor van voorjaarstinten. Op nog geen anderhalfuur rijden van Almere kun je een keur aan Europese diersoorten in een fraaie natuurlijke omgeving fotograferen. 

 

Fotoworkshop europese wilde dieren fotograferen in een natuurpark 

Ga met een groepje onder leiding van natuurfotograaf Steven Ruiter een dag naar een bijzonder Duits wildpark waar je een keur aan Europese diersoorten heel mooi kunt fotograferen in een natuurlijk biotoop.

De volgende dieren zijn daar te vinden: wolf, vos, lynx, das, bruine beer, wilde kat, visotter, bunzing, wisent, edelhert, ree , en wilde ganzen, ooievaars en div vogelsoorten.

Deze workshop is een uitstekende training voor echte fotosafari's en de foto's die jullie gaan maken, worden heel bijzonder. Je leert ook veel over de specifieke instellingen die je nodig hebt bij het fotograferen van wilde dieren.

De dieren zitten in grote stukken afgezet gebied in een natuurlijke setting, waardoor er hele goede mogelijkheden zijn om ze op een natuurlijke manier te fotograferen. Je kunt er fantastisch beeld maken en heel goed oefenen met de verschillende disciplines van dierenfotografie. Alleen, hoe ga je dat precies doen? Daar ga ik je tijdens deze dag in begeleiden. Uiteraard hebben de dieren hun eigen specifieke gewoontes. Je moet dus weten wanneer bepaalde soorten actief zijn. Tijdens deze fotoworkshop ga je je toeleggen op het fotograferen van dieren in hun natuurlijke biotoop. En met de nadruk op karakteristieke houdingen, gedrag, close-ups en dieren in het landschap.'

Objectieven en Body's

Als je dat wilt kun je in de loop van de dag enkele goede, professionele lenzen en body's van Steven uittesten. Een bijzondere service waar je veel aan kunt hebben. Mail hem gerust als je daar meer over wilt weten. Reserven is dan wel belangrijk!

De reis erheen

Vanuit Almere is het ongeveer 130 km en vijf kwartier rijden met de auto. De plek is prima te bereiken met een navigatie. Ook t.a.v. van de reis krijgen belangstellenden meer informatie. 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet? 

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat.

Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

 

Vrijdag 15 mei 2020 

Deze workshop kost

De prijs is € 110,- inclusief toegang van het park, koffie en thee en lekkers.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.