Combinatie filmen en fotograferen met de DSLR

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Ooit wel eens gedacht om een film en foto's met elkaar te combineren in een presentatie? Het is in ieder geval fantastisch en de resultaten zijn absoluut verrassend.

Combinatie filmen en fotograferen met de DSLR

Ooit wel eens gedacht om een film en foto's met elkaar te combineren in een presentatie?

Het is in ieder geval fantastisch en de resultaten zijn absoluut verrassend.

Tijdens mijn reizen naar verre oorden, maar ook hier in Nederland maak ik steeds vaker de combinatie tussen filmen en fotograferen. Je creëert zo een heel levendige en afwisselende presentatie.

Inhoud workshop

In deze workshop gaat u heel veel leren om het filmen en fotograferen met elkaar te combineren.

De afgelopen 4 jaar heb ik daar fantastische ervaringen mee opgedaan en wil jullie laten zien welke verrassende mogelijkheden er zijn.

Heel interessant gaat het worden als ik jullie laat zien hoe je de fotografie  met het filmen kunt combineren. Echt een specialisme, maar zal jullie horizon absoluut verbreden.

De mogelijkheden zijn ongekend en er is een tweede dimensie bijgekomen om de fotografie op een heel originele manier te verbreden.  Met behulp van mijn praktijkervaring zal ik jullie op een snelle en praktische manier het e.e.a. bijbrengen.  Verschillende cameramerken zijn geen probleem, het principe is hetzelfde. Neem wel de gebruikshandleiding mee! Dan kun je het zelf later altijd terugvinden.

Programma

Tijdens deze workshop beginnen wij bij mij thuis en daar krijgen jullie gedurende 2 uur theorie die direct aan de praktijk gelinkt is:  instellingen, materialen, voorbeelden en beginselen van bewerking.

De rest van de dag gaan wij naar buiten en naar interessante locaties om te oefenen en met mooi werk thuis te komen.

Hoe ik deze serie (die nog groter is) tot een stop motion heb gemaakt, zullen jullie te zien krijgen.

Wat heb je voor deze workshop nodig?

  1. Een digitale spiegelreflexcamera die kan filmen.
  2. Een statief.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.