Fotosafari wisent en vossen Kennemerduinen

vrijdag 2 nov 2018 @ 08:50 - 17:30

Tijdens deze workshop gaan wij een prachtig natuurlijk duingebied bezoeken in de Kennemerduinen. Wilde wisenten zijn daar uitgezet en het gebied is afgesloten voor publiek. De foto's in de galerij geven een indicatie wat u kunt verwachten.

Fotosafari wisent Kennemerduinen, ook met vossen en andere dieren

Tijdens deze workshop gaan wij een prachtig natuurlijk duingebied bezoeken in de Kennemerduinen. Wilde wisenten zijn daar uitgezet en het gebied is afgesloten voor publiek.


Onder begeleiding van een boswachter gaan wij het gebied in deels met een bus en dan lopend; opzoek naar de wisenten. Een heuse wandelsafari dus!

Het is een prachtige ervaring om de kudde van deze machtige runderen tot op veilige afstand te fotograferen. Alleen in deze setting is het mogelijk om de dieren optimaal te benaderen en te fotograferen. Onze gids is zeer kundig en heeft ons elke keer goede fotomomenten bezorgd.

Het is een prachtige ervaring om oog in oog met deze dieren te komen staan. De foto's in de gallerij geven aan wat er te behalen valt. Elke keer weer een bijzondere ervaring! Elk jaar zijn de reacties op deze workshop zeer positief.

Deze dag gaan jullie leren om dit grootwild optimaal te fotograferen. Daarbij komt een hoop kijken want de juiste benadering van deze wilde runderen steekt heel nauw. Dat gaat je allemaal leren en ervaren tijdens deze workshop.

In de middag gaan we naar aanliggende duingebieden om vossen, damherten verschillende vogelsoorten te fotograferen. Heel bijzonder zijn de fantastische kleuren van de natuur en dat landschappelijke aspect btrek ik eveneens in de workshop.

Voor de vossen trekken wij naar andere gebieden waar ze helemaal in hun natuurlijke omgeving te fotograferen zijn en dat geeft echt bijzondere resultaten, zeker als ik meer ga vertellen van het gedrag van de vos.

Verder gaan wij met een groep van max. 5 personen waardoor het een heel exclusieve workshop blijft en de kans op succesvolle foto’s veel groter is. De getoonde fotoselectie is allemaal geschoten tijdens deze workshop.

 

Deze workshop kost

Prijs op aanvraag (afhankelijk kosten safaribus). Bij de prijs is de koffie, thee, soep en veel lekkers inbegrepen.

Fotogalerij

Locatie

In deze workshop gaan wij een prachtig natuurlijk duingebied bezoeken in de Kennemerduinen.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.