Fotosafari wisent en vossen Kennemerduinen 1 en 8 november 2019

1 nov 2019 - 1 nov 2018

Tijdens deze workshop gaan wij een prachtig natuurlijk duingebied bezoeken in de Kennemerduinen. Wilde wisenten zijn daar uitgezet en het gebied is afgesloten voor publiek. De foto's in de galerij geven een indicatie wat u kunt verwachten.

Fotosafari wisent Kennemerduinen, vossen en andere dieren

Vrijdag 1 en 8 november 2019 8:50 - 17:30

Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep van maximaal vijf personen onder leiding van natuurfotograaf Steven Ruiter een prachtig natuurlijk duingebied bezoeken in de Kennemerduinen. Daar zijn wilde wisenten uitgezet in een gebied dat is afgesloten voor publiek.

Samen met een boswachter van de Kennemerduinen gaan wij het gebied in. Eerst voor een deel met een bus en vervolgens lopend: op zoek naar wisenten. Een echte safari dus!

Het is een prachtige ervaring om de kudde van deze machtige runderen op veilige afstand te kunnen fotograferen en zo oog in oog met deze dieren te komen staan. De foto's in de galerij laten zien welke resultaten je kunt behalen.

Deze dag gaat Steven je leren hoe je dit grootwild optimaal kunt fotograferen. Daar komt een hoop bij kijken, want de juiste benadering van deze wilde runderen steekt heel nauw. Dat zul je deze ochtend ook zelf ervaren.

In de middag ga je met de groep naar aangrenzende duingebieden om vossen, damherten en verschillende vogelsoorten te fotograferen. Heel bijzonder zijn de fantastische kleuren van de natuur. Dat landschappelijke aspect zal steven zeker betrekken in de workshop. Je wordt deze middag in de gelegenheid gesteld om de vos helemaal in zijn natuurlijke omgeving te fotograferen. Je zult merken dat dit echt bijzondere resultaten geeft, zeker als Steven je het nodige vertelt over het gedrag van de vos. 

Doordat je met maximaal vijf personen aan deze workshop deelneemt, blijft het een heel exclusieve workshop en vergroot dat de kans op succesvolle foto's aanzienlijk. 

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze workshop of eerst nog wat meer informatie ontvangen? vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet?

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiterphotography.nl vermeld dan in je bericht om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt. 

 

 

Deze workshop kost

Prijs op aanvraag (afhankelijk kosten safaribus). Bij de prijs is de koffie, thee, soep en veel lekkers inbegrepen.

Fotogalerij

Locatie

Tijdens deze workshop gaan we wisenten damherten en vossen fotograferen in de Kennemerduinen en omstreken.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.