Roofvogels en uilen fotograferen

zaterdag 21 apr 2018 @ 09:30 - 17:30

Het Muithuis behoort tot beste valkeniers van Nederland. Zij dragen heel goed zorg voor hun fantastische collectie roofvogels en uilen die dagelijks vliegen. Ze zitten in een fraaie natuurlijke locatie, dus goede achtergrond voor de foto’s.

Roofvogel fotoworkshop

Deze unieke workshop wordt gegeven bij Valkerij Het Muithuis die bij de topvalkeniers van Nederland behoort. Zij dragen heel goed zorg voor hun fantastische collectie roofvogels en uilen die dagelijks vliegen.

Ze zitten op een fraaie natuurlijke locatie, dus goede achtergrond voor de foto’s. Het veelzijdige programma is aantrekkelijk voor de cursist en de valkenier is bereid om de vogels in de beste posities te zetten voor de fotografie. Datzelfde geldt voor het vliegen.

Deze fotoworkshop heeft een hoog kwaliteitsniveau doordat de fotomogelijkheden optimaal zijn en daarbij een goed onderbouwd lesprogramma zit. Er is een individuele begeleiding en geef veel aanwijzingen voor de camera-instelling en foto technische info. Samen met de valkenier proberen wij de cursisten de cursisten optimaal te bedienen.

Inhoud van de workshop

We beginnen met een korte theoretische presentatie met uiterst boeiende en leerzame fotopresentatie van roofvogels onder alle omstandigheden. Daarin komt de techniek, gedrag en poses van fotografie naar voren. Zo gaan jullie goed voorbereid fotograferen.

Tijdens het praktijkgedeelte leert u de vogels op de grond fotograferen in hun natuurlijke houding en leert u perfecte portretten maken. Alle fotografische techniek die hierbij komt kijken, krijgen jullie aangereikt.

Rond 12.30 uur krijgen jullie een luxe lunch en is er alle gelegenheid om vragen te stellen. In de middag gaan wij ons toeleggen op vluchtopnames van uilen, gieren, buizerds, arenden en valken. Dit is een zeer spectaculair onderdeel. Ook zullen er vogels vliegen zonder banden en dat is uniek. Aan het eind van de middag rond 17.00 uur zal ik een evaluatie geven en beeld van enkele cursisten bespreken. Zeker is dat elke cursist in één dag jullie ontzettend veel gaat leren.

Objectieven en body’s

Ik heb een aantal goede en professionele lenzen en body’s bij mij die cursisten uit kunnen testen. Een bijzondere service waar je veel aan kunt hebben.

Mail mij gerust even als jullie daar meer over willen weten. Reserveren is wel belangrijk!

Deze workshop kost

De prijs van deze workshop is € 110,-.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.