Vogeltrek en zeehonden fotograferen op Ameland

21 mei 2021 - 22 mei 2021

Willen jullie getuige zijn van duizenden trekvogels boven het wad, dan geeft deze workshop de mogelijkheid hiertoe. Tijdens deze workshop gaan we zowel vanaf het eiland, maar ook vanuit een boot de trekvogels en zeehonden fotograferen.

Vogeltrek en zeehonden op Ameland

Vrijdag en zaterdag fotograferen wij op Ameland, een van de mooiste Waddeneilanden van Nederland. Wij gaan ons bezig houden met vogelfotografie, zeehonden en landschappen. Tevens ga ik jullie bijzondere technieken leren omtrent het maken van landschappen en panorama's. Met een boot gaan wij de Waddenzee op om steltlopers en zeehonden te fotograferen. Dat gaat absoluut verrassende momenten opleveren! Verder bezoeken wij een broedkolonie grote sterns die vanaf nabij bezocht kan worden omdat er water tussenzit en geen verstoring plaats vind. Ook gaan wij op zoek naar weidevogels. Dit wordt dus een zeer veelzijdig fotografisch weekend. Daarbij probeer ik de prijs zeer reëel te houden.

Vanaf het land gaan wij naar de pleisterplaatsen waar duizenden steltlopers zitten. Naast spectaculaire landschappen is het daar mogelijk om grote groepen vliegende steltlopers beeldvullend te krijgen. Verder is er een hele goede kans op lepelaars en zijn er reeds rotganzen en overal bergeenden.

We gaan verder op het eiland andere belangrijke vogelgebieden aandoen en ook locaties waar wij fantastische landschappen kunnen maken. 

Overnachting, diner en vaartocht

De overnachting, diner en spectaculaire vaartocht zijn inbegrepen bij de prijs natuurlijk en het geheel is een aantrekkelijk arrangement. De vaartocht is zeer de moeite waard omdat wij op plekken komen waar je zelf nooit kunt komen. Wij hebben een heel goede schipper en gids van het eiland.

Deze workshop kost

De prijs is absoluut aantrekkelijk maar wel op aanvraag.

Fotogalerij

Locatie

Start in Holwerd waar we de boot van 9.30 uur nemen. De volgende dag nemen wij de boot van 16.30 uur terug.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.