Vogeltrek en zeehonden fotograferen op Ameland

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Willen jullie getuige zijn van duizenden trekvogels boven het wad, dan geeft deze workshop de mogelijkheid hiertoe. Tijdens deze workshop gaan we zowel vanaf het eiland, maar ook vanuit een boot de trekvogels en zeehonden fotograferen.

Vogeltrek en zeehonden op Ameland

We gaan vrijdag en zaterdag fotograferen op het eiland en gaan ook met een boot een groot deel van de dag het wad op om wadvogels zoals steltlopers, vogeltrek, lepelaars, ganzen en uiteraard zeehonden te fotograferen. Dat gaat absoluut verrassende momenten opleveren!

Op het land gaan wij bij kolonies grote sterns, noordse sterns en visdiefjes fotograferen. We kunnen daar zonder verstoring fotograferen (gaan de kolonie beslist niet in). Je komt hier veel dichterbij dan bijvoorbeeld op Texel.

Er zijn allerlei fotomogelijkheden en af en toe slaan zilvermeeuwen in de kolonie om kuikens te stelen wat spectaculaire beelden oplevert. Wij bezoeken hier de beste plekken. Hetzelfde geldt voor weidevogels als grutto, tureluur en kievit die zich hier nog goed kunnen handhaven.

Verder zijn er hele goede plekken waar bruine kiekendieven laag komen aanvliegen en zien wij wulpen, bergeenden en nog veel meer vogelsoorten. Tot slot gaan wij prachtige landschappen fotograferen waar ik precies de locaties van ken.

Overnachting, diner en vaartocht

De overnachting, diner en spectaculaire vaartocht zijn inbegrepen bij de prijs natuurlijk en het geheel is een aantrekkelijk arrangement. De vaartocht is zeer de moeite waard omdat wij op plekken komen waar je zelf nooit kunt komen. Wij hebben een heel goede schipper en gids van het eiland.

Deze workshop kost

De prijs is absoluut aantrekkelijk maar wel op aanvraag.

Fotogalerij

Locatie

Start in Holwerd waar we de boot van 9.30 uur nemen. De volgende dag nemen wij de boot van 16.30 uur terug.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.