Oostvaardersplassen Wilde ganzen en kuikens

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Deze unieke fotoworkshop wordt gegeven in de beste gebieden in en rond de Oostvaardersplassen. Wij gaan vogels zoogdieren en landschappen fotograferen. Heel bijzonder zijn nu de grauwe ganzen met kuikens waar wij gegarandeerd goede foto’s van gaan maken.

Wandelsafari Oostvaardersplassen met grauwe gans en kuikens, koniks, edelherten en diverse vogelsoorten

Wij gaan vogels zoogdieren en landschappen fotograferen. Heel bijzonder zijn nu de grauwe ganzen met kuikens waar wij gegarandeerd goede foto’s van gaan maken. Het is op zich lastig deze dieren goed te krijgen omdat ze doorgaans schuw zijn. Ik weet echter plekken waar de ganzen heel goed te fotograferen zijn en er werkelijk goede foto’s gemaakt kunnen worden.

Er is een speciale techniek voor nodig om deze dieren te fotograferen en dat ga ik jullie o.a. deze dag leren. Ook wat betreft de andere dieren zoals edelherten, koniks en veel vogelsoorten zal op fotografisch gebied zeker aan bod komen. Elk jaar krijgen we vossen te zien die de hele dag achter de ganzenkuikens aanzitten. Kortom een dag met verrassingen en unieke fotokansen.

Tijdens deze workshop gaan jullie heel veel leren over het gedrag van de dieren en hoe je ze moet benaderen. Uiteraard krijgen jullie de alle technische informatie voor de beste fotoresultaten. Deze unieke fotoworkshop wordt gegeven in de beste gebieden in en rond de Oostvaardersplassen.

Verzamelen: We verzamelen bij de Oostvaardersplassen op de Kitsweg 1 bij het beheergebouw van Staatsbosbeheer.

De kosten voor deze workshop zijn € 100,- inclusief koffie, thee, soep en veel lekkers.

Deze workshop kost

De kosten voor deze workshop zijn € 100,- inclusief koffie, thee, soep en veel lekkers.

Fotogalerij

Locatie

We verzamelen bij de Oostvaardersplassen op de Kitsweg 1 bij het beheergebouw van Staatsbosbeheer.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.