Zeearenden fotograferen in de Oderdelta

18 okt 2019 - 22 okt 2019

Zeearenden fotograferen in de Oderdelta is elk jaar weer een weergaloze ervaring. In 2018 reeds vol! Boek voor 2019.

Zeearenden fotograferen Oderdelta Polen

Voor 2019 organiseer ik weer een workshop zeearenden fotograferen in de Oderdelta. In dat gebied leven tientallen paren zeearend als standvogel, maar in de herfst komen er ook nog eens noordelijke overwinteraars bij. De vogels zijn gewend aan het azen op vis bij vissersboten en dat betekent dat er zeer spectaculaire fotokansen zijn die wij al negen jaar achtereen hebben gehad.

Heel belangrijk is dat ik gebruik maak van zeer ervaren schippers die de boten goed kunnen manoeuvreren en de arenden kennen!

Workshop

De bedoeling is om de zeearenden in de vlucht en tijdens de "catch" van de vis te fotograferen. Daarin worden jullie door mij gecoacht: instellingen van je camera op het moment, de techniek en het gedrag herkennen van de arenden. Elk jaar is het weer zeer spectaculair en de arenden komen regelmatig zeer dichtbij! De foto's geven een goed idee wat jullie te wachten staat.Vanwege mijn biologische achtergrond kan ik jullie ook nog veel vertellen over de biologie en het gedrag van de arenden. Elke keer zijn wij bijvoorbeeld getuige van spectaculaire interacties in de lucht tussen de verschillende arenden.

Dagindeling

Elke morgen varen we uit en komen aan het begin van de middag terug. In de middag kan er ook gevaren worden of wij bezoeken natuurgebieden in de omgeving. Elke avond is er met een beamer een beeldbespreking.

 

Deze workshop kost

De richtprijs is op aanvraag en daar ga ik nu ook de kosten van de schipper bij berekenen. De prijs zal echter als voorgaande jaren scherp zijn en absoluut aantrekkelijk voor Nederlandse maatstaven.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.