Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut

Het is niet meer mogelijk om op deze workshop in te schrijven!

Wil je wilde zeearenden vanuit een schuilhut in allerlei posities van dichtbij fotograferen? Dan is deze reis een absolute kans om deze vogels prachtig vast te leggen! Deze betaalbare fotoreis biedt veel waar voor zijn geld!

Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut in Polen

 

Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut in Polen 

Wil je vanuit een schuilhut wilde zeearenden in allerlei posities van dichtbij fotograferen? Dan biedt deze reis jou dé kans om deze vogels prachtig vast te leggen! Deze betaalbare foto-excursie naar Polen biedt veel waar voor zijn geld!

Periode

Je vertrekt dinsdag 23 Oktober 2018 , fotografeert op 24 en 25 Oktober en keert op vrijdag 26 Oktober 2018 met topbeeld!

 

Toplocatie voor superbeelden

Elke dag zitten er rondom een voerplaats in een prachtige natuurlijke omgeving tientallen arenden die volledig gewend zijn aan de vogelhutten.

zeearenden, buizerds, ruigpootbuizerd, kraaien, raven, eksters en regelmatig de havik en de vos komen daar dagelijks op het aas af. Ze zijn het volledig gewend.

Je gaat deze arenden daar vliegend, vechtend, roepend (imponeergedrag), landend, zittend op een tak en op de grond fotograferen. Soms zitten ze nog geen 6 meter van de hut vandaan!

Heel bijzonder zijn de interacties tussen de dieren. daar gaat Steven Ruiter je alles over vertellen en vanzelfsprekend tijdig op attenderen in de schuilhut.

Iedere cursist krijgt in de schuilhut beschikking over een ruime opening en een comfortable stoel. en niet onbelangrijk: de hut zelf is verwamd. 

Omschrijving van de kosten

Bij de prijs van deze reis zijn inbegrepen: individuele begeleding door Steven Ruiter, een goed hotel inclusief ontbijt en diner, een lunchpakktet voor in de hut, de huur van de hut en de locatie per persoon.

de totaalprijs is op aanvraag maar het zal je beslist meevallen. De prijs van deze reis is bijvoorbeeld veel gunstiger dan de peperdure Scandinavische hutten.

Verder is het een groot voordeel dat we met een georganiseerd gezelschap gaan. Je hebt dan geen last van andere fotografen die voor verstoring kunnen zorgen.

Ik weet door mijn jarenlange ervaring precies hoe voorzichtig je moet zijn en op welke signalen je moet letten zodat je veilig kunt fotograferen.

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor deze reis of eerst nog wat meer informatie? Vul dan het formulier in. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Lukt het aanmelden niet? 

Je kunt je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiterphotography.nl vermeld dan in je bericht om welke reis en data het gaat.

Je ontvangt een bevestiging zodra je aanmelding is verwerkt.

Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut in Polen 

23-26 oktober 2018 

 

 

 

 

Deze workshop kost

De prijs is op aanvraag.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.