Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut

22 feb 2018 - 26 feb 2018

Wil je wilde zeearenden vanuit een schuilhut in allerlei posities van dichtbij fotograferen? Dan is deze reis een absolute kans om deze vogels prachtig vast te leggen! Deze betaalbare fotoreis biedt veel waar voor zijn geld!

Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut in Polen

 

Zeearenden fotograferen vanuit een schuilhut in Polen

Wil je wilde zeearenden vanuit een schuilhut in allerlei posities van dichtbij fotograferen? Dan is deze reis een absolute kans om deze vogels prachtig vast te leggen! Deze betaalbare fotoreis biedt veel waar voor zijn geld!

Periode

Vertrek donderdag 22 februari 2018, fotografie 23,24 en 25 februari en maandag 26 februari terug naar huis met topbeeld. Mocht deze trip in februari volgeboekt zijn? Dan kun je uitwijken naar 23 oktober t/m 27 oktober 2018.

Toplocatie voor superbeelden

Elke dag zitten er tientallen arenden in een prachtig natuurlijke omgeving rondom de voerplaats en zijn volledig gewend aan de vogelhutten die daar overwinteren.

De zeearenden, buizerds, soms een havik en vos, raven, bonte kraaien en eksters komen daar dagelijks op het aas af. Het aantal zeearenden loopt in de tientallen en bevat adulten en juvenielen en overgangskleden.

De arenden worden daar vliegend, vechtend, roepend (imponeergedrag) landend, zittend op tak of op de grond gefotografeerd en zitten soms op 6 meter van de hut!

Heel bijzonder zijn de interacties en daar ga ik je alles over vertellen in de schuilhut.  Iedere fotograaf heeft een ruime opening en een comfortabele stoel en de hut is verwarmd.

De foto's geven een goede indicatie van de mogelijkheden. 

Omschrijving van de kosten

Bij deze reis zijn inbegrepen: goed hotel, prima diner, ontbijt en lunchpakket in de hut, de huur van de hut en locatie per persoon, mijn begeleiding.

De richtprijs totaalprijs is op aanvraag omdat maar zal alleszins meevallen. Ter vergelijking is de prijs veel gunstiger dan de peperdure Scandinavische hutten.

Verder is het een groot voordeel dat we met een georganiseerd gezelschap gaan. Je hebt dan geen last van andere fotografen die voor verstoring kunnen zorgen.

Ik weet door mijn jarenlange ervaring precies hoe voorzichtig je moet zijn en op welke signalen je moet letten voordat je veilig kunt fotograferen.

Mail mij gerust voor meer informatie.

Deze workshop kost

De prijs is op aanvraag.

Fotogalerij

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor deze workshop of wilt u misschien meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en verstuur deze. Steven zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lukt het aanmelden niet?
U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen naar info@stevenruiter-photography.nl. Vermeld in uw bericht om welke workshop en datum het gaat. U ontvangt een bevestiging zodra uw aanmelding is verwerkt.

Velden aangegeven met een asterix (*) zijn verplicht.